Sok szeretettel üdvözlök minden kedves érdeklődőt a Szekszárdi Garay János Gimnázium honlapján.

Köszöntöm azokat, akik egykori garaystaként kíváncsian érdeklődnek az intézmény jelenlegi tevékenysége, mindennapjai iránt.

Köszöntöm azokat a  kedves szülőket is, akik gyermekük továbbtanulását szem előtt tartva tájékozódni kívánnak az iskolában folyó oktató-nevelő munkáról, különös tekintettel  indítandó osztályainkra.

Köszöntöm azokat az általános iskolásokat, akik a pályaválasztás szükségességével szembesülve keresik a tudás megszerzésének további útjait, lehetőségeit. Bízom benne, hogy minél többen megtaláljátok kínálatunkból a nektek megfelelőt és rövidesen ifjú garayistaként köszönthetünk benneteket.

Köszöntöm a jelenlegi garaysokat is, akik, munkájukkal, tevékenységükkel honlapunk éltetői, mindennapos alkotói. Az idei tanévre is jó tanulást, sok sikert, kiváló országos eredményeket, szép diákélményeket kívánok nektek.

Iskolánk 127. tanévét kezdte meg az idén. Tolna megye első főgimnáziumához méltón a XXI. század követelményeinek, kihívásainak megfelelve oktatja, neveli e patinás intézmény diákjait. Honlapunk szerteágazó oktató-nevelő munkánkat kívánja bemutatni. A feltett anyagokból egyértelműen kitűnik, hogy a magas szinten végzett tanulmányi munka mellett, iskolánk számtalan lehetőséget biztosít a tanórán kívüli ismeretszerzésre és a kulturált szórakozásra is.

Kiemelt szerepet tulajdonítunk a nevelésnek. Tiszteletben tartandó közös értéknek tartjuk az élet tiszteletét, a jónak, a szépnek, az igaznak a keresését, a szeretetet, a szűkebb és tágabb értelemben vett közösséghez tartozást. Honlapunk mind tartalmában, mind képanyagában hűen tükrözni kívánja elveinket.

Minden kedves látogatónknak jó időtöltést, kellemes szörfözést kívánunk oldalainkon. A virtuális világban tett látogatást követően pedig találkozzunk személyesen is!

Sok szeretettel várok mindenkit intézményünkbe, a Garay János Gimnáziumba!

 

Heilmann Jószefné

igazgató